Den som är lite extra uppmärksam kanske märker att jag bloggar sanslöst mycket idag. Det kan ha att göra med att Emilia har fastnat i sitt...

Mycket blogg nu

/
.. Comments
Den som är lite extra uppmärksam kanske märker att jag bloggar sanslöst mycket idag. Det kan ha att göra med att Emilia har fastnat i sitt Wii, och att jag sitter gömd i ett hörn bakom henne. Jag vet inte om det stämmer, men jag tror att hon helt har glömt bort att jag finns. Och om jag börjar röra på mig, då kanske hon upptäcker att jag finns igen. Och om hon upptäcker att jag finns, då är risken överhängande att hon vill göra någonting annat än att spela Wii. Typ leka med lera. Eller om det vill sig riktigt illa - leka med dockhuset. Nej. Bäst att bara sitta tyst. Som bra föräldrar gör.

/The Good Guy


You may also like

Använder Blogger.