Imorgon ska vi på bio.  Lilla Anna och långa farbrorn . Det kan nog vara en toppenfilm. Och även om den skulle vara usel så gör det nog inte...

Kiddy-week

/
.. Comments
Imorgon ska vi på bio. Lilla Anna och långa farbrorn. Det kan nog vara en toppenfilm. Och även om den skulle vara usel så gör det nog inte så väldigt mycket. Emilia är alltid nöjd om hon får gå på bio. Och jag är alltid nöjd om jag får äta popcorn. Det enda kruxet blir att försöka vakna i tid. Klockan 12 måste vi vara inne i stan - och då bokade jag den absolut senaste visningen i stockholmsregionen. Hur tusan tänker de som lägger schemat? Är bara pigga föräldrar välkomna?

.. ..

Kommer förresten på mig med att tycka det är ganska ensamt att vara pappa den här gången. I vanliga fall när vi är lediga brukar jag och Emilia alltid hälsa på mamma/farmor eller pappa/farfar. Men den här gången är mamma bortrest, och pappa ligger däckad av influensan. Så det verkar bli noll social kontakt för mig de närmaste dagarna. Inte för att det borde vara något problem - jag brukar ju soloköra lillen ganska ofta. Men nu när jag vet att det inte finns någon backup, då blir jag nojsig. Placebo, typ. Så det finns en överhängande risk att börjar tala i tungor innan veckan är över!

.. ..

- I'm scared.
- What of?
- You know. Stuff.
- Stuff?
- Yeah. Stuff.
- What kind of stuff.
- All kinds of stuff. Life. You.
- Me?
- Yeah. Mostly you.
- Why?
- Good looks scare me.
- So you find me attractive?
- Yeah.
- Good, I like you scared.


You may also like

Använder Blogger.