Försöker komma på någonting att skriva om julafton - såhär på juldagen är väl det vad blogg jävel en borde handla om? Men jag vetetusan vad ...

Jomensåatte

/
.. Comments
Försöker komma på någonting att skriva om julafton - såhär på juldagen är väl det vad bloggjävelen borde handla om? Men jag vetetusan vad som ska sägas. Annat än att det blev en trevlig kväll, även om klapparna fick vänta till en annan dag.

Vad mer? Jo, nu har jag min lilla terrorist här hemma igen. Mysigt. När hon är borta längra än vad jag är van vid så blir det ju att jag saknar henne lite extra. Även om det såklart inte har hindrat mig från att stånga huvudet i väggen av frustration några gånger.

What next? Imorgon tänkte jag försöka mig på att trötta ut henne (mig?) i pulkabacken några timmar. Och sedan borde jag träffa farsan någon dag. Om de bestämmer sig för att bli friska någon gång vill säga. Annars inte mycket planerat.

.. .. ..

"Pappa, du är dum. Karlin lekte med mig, du bara tittar på. Du borde gå till jobbet." - Appropå saker som efter två timmars intensiv lek med dockhuset kan få mig att stånga huvudet i väggen.


You may also like

Använder Blogger.