Det skrivs kanske inte så värst många positiva ord om föräldraskap i den här bloggen. Det är inte för att jag ogillar att vara föräldrar. Tv...

Fin tjej

/
.. Comments
Det skrivs kanske inte så värst många positiva ord om föräldraskap i den här bloggen. Det är inte för att jag ogillar att vara föräldrar. Tvärtom, jag tycker om det. Det är väl bara så att de jobbiga detaljerna är skönare att skriva av sig. Men ikväll gör jag ett undantag.

Jag skulle nyss lägga den lilla tjejen, och efter att jag bäddat ner henne, läst sagor, och låtit henne lyssna på lite musik var hon fortfarande inte nöjd utan ropade tillbaks mig.
- Pappa. Jag vill inte ha musik. Jag vill ha dig. Jag vill att du klappar mitt hår.
Jag vet inte varför, men det rörde till det i hjärtat på mig. Påminde om att jag faktiskt är viktig för henne. Att jag betyder något för henne. Det känns faktiskt ganska så fint att betyda så mycket för någon. Så. Det blev en del hår-klappande ikväll.


You may also like

Använder Blogger.