Jomenvisst, fötter är sexigt.. Om det finns något ord som används för ofta så är det vardagslyx. Men idag vill jag ändå passa på att miss ...

O'boy

/
.. Comments
Jomenvisst, fötter är sexigt..
Om det finns något ord som används för ofta så är det vardagslyx. Men idag vill jag ändå passa på att missbruka ordet jag med. För att - efter en lång kväll i dotterns hårdhänta regi - sitta i soffan med en kopp varm o'boy och en dålig bok är verkligen vardagslyx.

Det ska för övrigt sägas att det inte har blivit mycket tid över den här veckan. Den lilla krabaten har bestämt sig för att om pappa är vaken kan jag vara vaken, och det innebär ju.. viss kamp att få henne att sova. Antingen somnar hon alldeles för sent, eller så somnar jag alldeles för tidigt. Så det där med att pyssla med sådant som jag vill på kvällarna har det blivit väldigt lite av.


You may also like

Använder Blogger.