Så, idag är det fredag igen. Ikväll innebar det något av årets holabalo . Började kvällen med våfflor, fortsattemed mjukisbyxor, och avrunda...

Jet-lag, aber gut

/
.. Comments
Så, idag är det fredag igen. Ikväll innebar det något av årets holabalo. Började kvällen med våfflor, fortsattemed mjukisbyxor, och avrundar nu vid halv elva-tiden med en kopp o'boy. Kanske inte den vildaste av kvällar, men ett skönt sätt att avsluta en trött vecka.

Och jo, jag är fortfarande trött. Jag misstänker att det beror på någon form av finsk jet-lag. Jag var ju på kryssning i helgen, och båten passerade trots allt över till en annan tidszon. Och det där med tidszoner är ju katastrofalt illa för dygnsrytmen.. Eventuellt kan jet-lagen ocks ha med resans alkoholkonumtion att göra. Men den teorin tror jag inte på lika mycket.

Och nu låter det ju som att jag beklagar mig. Inte alls. Det har varit en toppenvecka. Man kan vara glad trots trötthet. Så nu satsar jag på att vila ut mig under helgen, så att jag orkar dricka blaskig öl framåt början av nästa vecka igen. Tip-top.

.. ..

För övrigt, något måste jag ha gjort rätt trots allt, eftersom jag fick höra det här när jag lagade mat:
"Pappa, nu vill jag lyssna på Gangnam Style"


You may also like

Använder Blogger.