Jag sitter med ett skrivprojekt igen. Ett jättelikt sådant. Tveklöst det största jag någonsin tagit mig för, och eventuellt det största ja...

Att skriva

/
.. Comments
Jag sitter med ett skrivprojekt igen. Ett jättelikt sådant. Tveklöst det största jag någonsin tagit mig för, och eventuellt det största jag någonsin kommer att ta mig för.

Till grund för historien ligger en värld som jag har målat upp i hjärnarn - och i photoshop, och i text - under två års tid. I världen finns redan karaktärer, säkert ett femtiotal allt som allt, som jag redan har lärt känna under två års tid. Det är en hemskt lång tid att få och bära på en story, i varje fall för mig, och jag hoppas att det för någonting gott med sig. Att jag bryr mig tillräckligt mycket om dem för att faktiskt skriva färdigt historien, till exempel.

Jag har suttit hela fredagkvällen med skrivandet. Utan någon större inspiration ska sägas, men det har ändå gått framåt, och jag är ändå nöjd med vad jag har skrivit. Och jag tror att det är viktigt för mig att lära mig. Att skriva även när jag kanske inte känner för det. Att kunna väcka lusten när jag vill det.

Men som vanligt är det en balansgång. Jag får inte bränna ut intresset. Så imorgon ska jag supa skallen av mig istället.

Om du förresten är intresserad av att läsa och ge feedback så hör av dig. Jag har en separat blogg där jag publicerar utvalda delar av det jag skriver just i hopp om att få lite respons. Höra vad som är bra- respektive dåligt, och så vidare.


You may also like

Använder Blogger.