När jag bloggar om film blir det visst en hel del snack om kvinnor. Konstigt. Undrar vad det beror på.. So, anyways. Har börjat sträck-tit...

Lite mer "filmsnack"

/
.. Comments
När jag bloggar om film blir det visst en hel del snack om kvinnor. Konstigt. Undrar vad det beror på..

So, anyways. Har börjat sträck-titta på Arrested Development. Det är för övrigt en sanslöst bra serie, så se till att börja titta på den om du inte redan gör det. Men vad jag ville skriva om är en av de kvinnliga skådespelarna, Portia de Rossi. Satan så snygg hon är.

Gjorde därför vad alla friska män gör när de ser en snygg tjej, jag googlade hennes namn +sexy. Såg då att hon är gift med Ellen Degeneres. Och min reaktion på det blir förstås densamma som varje gång jag ser en snygg tjej jag inte får ligga med. Irritation. Herregud, varför ska tjejer envisas med att vara snygga? Det är ju bara förjävla irriterande! :P


You may also like

Använder Blogger.