Jag är ett stort fan av Barney Stinson från How I met your mother, och i hans ära har jag bestämt mig för att testa lite olika ovanliga ragg...

Veckans raggningsknep: The Gay

/
.. Comments
Jag är ett stort fan av Barney Stinson från How I met your mother, och i hans ära har jag bestämt mig för att testa lite olika ovanliga raggningstekniker. Den här veckan börjar vi med en teknik jag kallar för "The Gay".

Kort och gott har jag registrerat mig på sex-dejtingsite, där jag har lagt upp en kontaktannons med ett kort och koncist meddelande. I slutet av veckan rapporterar jag hur många svar annonsen genererat. Veckan därpå testar jag något nytt.
Vill inte vara gay mer!
Jag är så trött på killar, de bara så jävla falska och snackar skit bakom ryggen på en hela tiden. Så nu letar jag efter en tjej som vill åta mig vara hetero för en kväll och bara må bra. Du?
Vad tror ni, flipp eller flopp?


You may also like

Använder Blogger.