Två veckor. Så lång tid i sträck har jag aldrig varit ensam med Emilia tidigare, men nu under semesterns första två veckor var det just va...

Två veckor.

/
.. Comments
Två veckor.

Så lång tid i sträck har jag aldrig varit ensam med Emilia tidigare, men nu under semesterns första två veckor var det just vad jag var. Och satan vad det tar på krafterna - att (eller undvika att-) leka från morgon till kväll, och samtidigt försöka hinna med mat, städning och grundläggande kroppshygien. Det är ta mig fan inte lätt någonstans.

Därför kändes det faktiskt otroligt skönt när jag lämnade av Emilia till Linn i torsdags eftermiddag. Och därför är det märkligt hur otroligt rastlös jag känner mig idag. Det finns massor med saker som jag har tänkt att jag ska göra när jag blir ledig, men inget som jag när det kommer till kritan vill göra. Iställer kommer jag på mig med att sakna den där lilla djävulen.

Summa sumarum så har jag suttit och jobbat idag. Har ett projekt på jobbet som jag fått grönt ljus att jobba med under semestern. Får dubbel lön för den semestertid jag lägger på projektet, så det känns ju inte helt bortkastat ändå. Och så är det det roligaste projektet jag haft sedan jag började på statist.se. Tänker dock inte skriva vad jag gör, top secret, vi vill ju vara före konkurrenterna. :-)


You may also like

Använder Blogger.