Två och en halv vecka utan barn - det har varit otroligt avkopplande, men också nyttigt på ett annat sätt. Jag har insett hur mycket jag sak...

Lillrackaren här igen

/
.. Comments
Två och en halv vecka utan barn - det har varit otroligt avkopplande, men också nyttigt på ett annat sätt. Jag har insett hur mycket jag saknar min lilla skitunge när jag är från henne längre än vad jag brukar. Det kan ju låta konstigt.. men jag är ju van vid varannan vecka, och då känns det inget konstigt att vara barnfri varannan vecka. Men när det blir längre än så - då börjar jag känna av att jag saknar den lilla rackaren. Så det har varit kul, att märka av det.

Så idag har det varit kul att vara pappa. Vi har knappt bråkat med varandra alls, och det är ett bra betyg. För att vara förälder brukar annars handla ganska mycket om att bråka med varandra. Och så är det ganska kul att prata med henne också.

- Pappa, jag tycker om dig.*
- Jag älskar dig med lillskit. Jag har saknat dig.
- Pappa Fredrik är dum.**
- Varför då?
- Han åt upp den sista glassen.

Det är konstigt det där med barn. Jag vet ju att hon tycker om mig. Men det är lika sött varje gång hon säger det. Det är då jag får känna att jag gör något bra.

** 
Här hann jag börja fundera. Jag tror ju att den där F är en bra kille, men som pappa reagerar man ju alltid lite överbeskyddande mot sin dotter. Så första tanken var förstås "det där aset slår min dotter, nu jävlar..". Därför blev jag ganska glad för fortsättningen. Jag hoppas verkligen att hon har en fin familj på den där sidan. Jag kommer ju inte skaffa något seriöst förhållande de närmaste åren, och därför tycker jag att det är kul att hon får något lite mer "familjigt" på andra sidan. Så länge hon minns att jag är hennes riktiga pappa.. och det gör hon ju uppenbarligen. "Du är riktig pappa. Pappa Tor riktiga pappa."


You may also like

Använder Blogger.