Det var här om dagen Didde, efter två veckors total radiotystnad, hörde av sig med ett kort och koncist meddelande: Christofer säger vi m...

Double the double

/
.. Comments
Det var här om dagen Didde, efter två veckors total radiotystnad, hörde av sig med ett kort och koncist meddelande:
Christofer säger
vi måste börja träffa brudar
det här går inte längre
Och god vän som jag är ställer jag ju upp för mina vänner. Eventuellt kan det vara så att jag också sitter med två vattenmeloner i brallan, och håller med Didde om det tunga budskapet. Sagt och gjort skapar jag ett konto på en vanlig dejtingsajt. Men inte vilket konto som helst, jag skapar ett duo-konto, enbart med syfte att ragga dubbeldejts. Dvs dubbelt så mycket funk- som på ett vanligt konto. Nätets två mest eftertraktade pärlor på en och samma plats, amazing, right?

Såhär långt fungerar det över all förväntan. Eller ptja, mina första napp kanske var något av bottennapp. Tjejen som ville ha en dubbelmacka t.ex. Nog för att det finns mycket jag vill göra tillsammans med Didde, men att se hans guppande röv är inte någon av dom. Eller vem vet, om vattenmelonerna får växa ännu mer kanske det blir en sista utväg..?

Men ja, det kan nog bli åka av till hösten. Jag säger då det. Time to deffa melonerna till russin, så att säga.

(hoppas att inga brudar som kan mitt namn googlar fram den här bloggen nu :D eller ptja, om ni gillar melonbantning kanske det här bara är wow? ^^)


You may also like

Använder Blogger.