Det är dags för mig att komma ut ur garderoben och erkänna att jag har testat det här med nätdejting. Inte för att jag varit på jakt efter n...

The Good Guy provar nätdejting.

/
.. Comments
Det är dags för mig att komma ut ur garderoben och erkänna att jag har testat det här med nätdejting. Inte för att jag varit på jakt efter någon kvinnas hjärta eller så. Men det finns ju andra aspekter av kvinnor som trots allt intresserar mig. Och jag läste någonstans, det kan ha varit på någon av de där "how to get a woman laid"-guiderna som gärna sprids på nätet, att "De flesta kvinnor som nätdejtar letar efter någon att dela livet med. Men de kan också tänka sig att ha lite roligt på vägen." Så jo, på den vägen gick det.

Men det går verkligen inte bra. För det första kommer jag aldrig på hur jag ska inleda en konversation. "Hej, vill du ligga?" känns ju lite taffligt, medan ett "Hej, hur är läget?" känns desto mer lögnaktigt. Som om jag bryr mig. Really, jag är inte någon  dålig människa, men varför skulle jag bry mig om läget är med någon random storbystad tjej?

När jag trots allt lyckas skicka iväg ett meddelande, och få svar på det, så kommer nästa dilemma. Jag tycker verkligen inte att det är roligt att chatta med människor jag inte känner. Way back in the days tyckte jag att det var superkul, men idag känns det totalt poänglöst. Så när jag väl får ett svar ignorerar jag det. Eftersom det verkar alldeles för besvärligt att svara på det.

Visst är det konstigt att jag inte får ligga mer?


You may also like

Använder Blogger.