När jag bodde inne på Svarvargatan på Kungsholmen hade jag en hemlig romans. Vi träffades inte så ofta, och det hela var ganska oskyldigt,...

Romantik på butik

/
.. Comments
När jag bodde inne på Svarvargatan på Kungsholmen hade jag en hemlig romans. Vi träffades inte så ofta, och det hela var ganska oskyldigt, men det var en relation som gjorde mig glad. Jag pratar förstås om tjejen i kassan på PrisXtra.

Jag vet inte riktigt vad det var med henne, men om jag såg att hon jobbade så brukade jag alltid ställa mig i hennes kassa - även om kön dit var längst. Det är inte som att vi bytte några kroppsvätskor när jag köat färdigt, eller ens så många ord, men att träffa henne var ändå något jag kunde se fram mot. Om jag hade med mig Emilia så brukade hon resa på sig och säga något gulligt till henne, och om jag kom ensam brukade hon få mig att le.

Såhär i efterhand låter hela historien ganska sorglig. Men den kändes inte så sorglig just då. Allt runtomkring i livet var jobbigt just då, men den där tjejen i kassan gav mig hopp om mänskligheten. Eller, ja, den där halvan av mänskligheten som vi män rent generellt har en förkärlek för.


You may also like

Använder Blogger.