Jag är inte den som brukar älta vad som varit . Men här sitter jag på jobbet och hör en låt som jag inte har hört på år och dagar, och plöts...

Lite trasig, bara för en sekund.

/
.. Comments
Jag är inte den som brukar älta vad som varit. Men här sitter jag på jobbet och hör en låt som jag inte har hört på år och dagar, och plötsligt känner jag mig lite trasig. Lite som att alla de där drömmarna, intrycken och hoppen från förr återupplevs. Det fanns ju en tid då jag var kär. Och när jag hör den här låten, då känner jag mig faktiskt kär på nytt.. i varje fall i tre minuter.

Någonstans så har jag ju trott att jag är över henne sedan länge. Sedan vi gjorde slut första gången. Och på sätt och vis har jag väl varit det. Om att leva promiskuöst nu kan kallas för att vara över någon. Men jag har aldrig bearbetat oss. Aldrig varit.. ledsen. Ledsen för drömmarna som gick i kras, och de där fina grejerna som faktiskt gick förlorade.

Så nu tillåter jag mig själv att sitta här och känna mig lite ledsen. Men bara idag.


(För övrigt undrar jag hur kollegan som spelar musiken mår. Om jag någonsin hört en deprimerande playlist så här det den här.)


You may also like

Använder Blogger.