Jag önskar att jag hade mer tid; mer tid att göra allt det jag vill göra. Tid att göra verklighet att alla de projekt, idéer och drömmar som...

Wants and needs

/
.. Comments
Jag önskar att jag hade mer tid; mer tid att göra allt det jag vill göra. Tid att göra verklighet att alla de projekt, idéer och drömmar som surrar genom mitt huvud. Så många projekt att de alla ligger ogjorda för att jag inte kan välja ut vilka som intresserar mig mest.

I really need to learn how to decide, and how to stick with the decision. En sak i taget, som jag alltid brukar säga till min lilla monkey-girl till dotter. Om jag bara kunde lära mig det själv också. Att göra klart ett projekt innan jag påbörjar nästa. Då skulle det gå bra för mig, tror jag. Inte för att det går dåligt för mig idag. Jag är quite bright, så dåligt ligger inte riktigt på min världskarta. Men jag tror att det skulle kunna gå bättre.

Behöver hitta ett sätt att få mig att behålla fokus. Kanske genom att investera prestige i vad jag håller på med så att jag can't back down? Eller hitta någon att samarbeta med, som kan piska mig när jag behöver piskas*.

Just nu ligger två projekt på bordet.
Det ena, min sci-fi Tamagochi för iPhone och Android, hoppas jag bli klar med i veckan.
Den andra, ett lite större projekt där jag hoppas kunna revolutionera en liten aning. Not much, men kanske tillräckligt för att tjäna några kronor. Kombinera en programmeringsmästare med en författare och you'll never know what you're in for.

Så projekt ett, det vill jag släppa en färdig version av nästa helg. 15/4.
Projekt två, det satsar jag på att släppa en fungerande version av helgen därefter 22/4.

Wish me luck. Och piska** mig gärna, lite granna.

*och då menar jag inte i sängen. Inte min piece of pie.
**gosh, inte i sängen säger jag!


You may also like

Använder Blogger.