Hoppar mellan ämnen. Det har skrivit väldigt lite blogg på senaste, så nu kommer allt på en gång. Jag sitter ju här och tittar på Big Bang T...

On and on we rant

/
.. Comments
Hoppar mellan ämnen. Det har skrivit väldigt lite blogg på senaste, så nu kommer allt på en gång.

Jag sitter ju här och tittar på Big Bang Theory, och helt plötsligt kommer jag på mig själv med att det vore mysigt att inte vara själv om det. Inte alltid, men någon gång ibland, kanske. Missförstå mig rätt, de senaste vad-kan-det-vara åtta-nio månaderna har varit fantastiskt sköna, och jag njuter av varenda ögonblick av inbillad frihet. Jag tycker om att vara en fri fågel. Sväva bland molnen, och allt det där. Men även fria fåglar drömmer kanske om att ta mark ibland, en liten stund, mellan flygturerna.

Sammanfattningsvis: Go'natt! Imorgon blir det bio med min lilla hobbit!


You may also like

Använder Blogger.