Ni vet hur det är, ens pappa fyller år, och rätt vad det är sitter man och dricker svart kaffe och äter småkakor tillsammans med sin farfar....

Fika med farfar

/
.. Comments
Ni vet hur det är, ens pappa fyller år, och rätt vad det är sitter man och dricker svart kaffe och äter småkakor tillsammans med sin farfar.

Kan inte låta blir att imponeras av honom. Han fyller 95 år i år, och han är fortfarande knivskarp. Vi pratade om ekonomi, jobb, politik och sådant där som farfar- och sonson brukar prata om. Och han vet verkligen precis allt om allt. Det tycker jag är quite fantastiskt. Ibland undrar jag varför jag inte träffar honom oftare. Han är ju faktiskt stört-cool. Jag menar vilken meritlista han har; elitidrottare, hög chef på ett av Sveriges största företag, osv. Tvivlar starkt på att jag kommer bli vare sig det ena- eller det andra av det.

Anyways. Blev inspirerad av honom. Jag vill också vara kung när jag blir 95. Så efter att ha åkt hem från kalaset så gick jag direkt till gymmet. Körde ett aptunkt bröst-pass. Och sen sprang jag 20 minuter på det. Awesomeness!


You may also like

Använder Blogger.