Funderade på att ta en vilodag från gymmet idag. Min axel mår inte bra, så att säga . Men nej. Kom på att det finns delar av kroppen som går...

Vila? Nej!

/
.. Comments
Funderade på att ta en vilodag från gymmet idag. Min axel mår inte bra, så att säga.
Men nej. Kom på att det finns delar av kroppen som går att träna helt utan att involvera axlarna. Jo just det, de där två fjuttiga stickorna som kallas för ben. Jag har ju liksom kört passiv träning när det gäller benen såhär långt. Bortsett från lite ben- och vadpress då, förstås.

Men nu är det kanske läge? Om axeln inte klarar mer än 2-3 pass / vecka de närmaste veckorna, och det tror jag inte att den kommer göra, så innebär det ju att jag har 2-3 pass / vecka som jag kan passa på att träna benen istället. Hitta någon led- eller ligament i benen som kan skadas istället. För att få en jämn smärta över hela kroppen.

- The Stupid Guy


You may also like

Använder Blogger.