Att jag kan bli hög på böcker, det är ingen nyhet för er som läser min blogg? Och att det framförallt är den där bokserien som jag blir hög...

Vackert

/
.. Comments
Att jag kan bli hög på böcker, det är ingen nyhet för er som läser min blogg? Och att det framförallt är den där bokserien som jag blir hög av nu för tiden, det behöver väl inte upprepas? Och att jag själv vill skriva är väl även det allmän vetskap vid det här laget?

Bra.

Det finns, har jag märkt, en viss problematik med att älska riktigt bra böcker. Det är den att att när jag själv skriver, då vill jag också leva upp till samma mått. Det är inte så att jag nödvändigtvis behöver vara bättre eller ens lika bra som den där bokserien - men jag vill att det jag skriver ska komma med på samma skala. Om man ställer den där serien och det jag har skrivit bredvid varandra, då vill jag att det jag har skrivit ska synas. Även om det blir som att jämföra en vindruva med en melon. Men jag vill inte vara en vindruva bredvid solen, om ni förstår vad jag menar.

Så. Nu har jag en ny målsättning.
Min tidigare målsättning var att skriva mycket i år. Den målsättningen kommer jag inte att leva upp till.
Min nya målsättning är att skriva någonting som jag faktiskt tycker är så bra. Även om det i slutändan inte blir mer än fyra sidor. Men fyra sidor som känns som en vindruva, att ställa där i bokhyllan bredvid alla meloner.


You may also like

Använder Blogger.