Träning med Morran idag, som sagt. Ett bra pass, även om jag börjar bli lite orolig för axeln som strular mer och mer. Eller orolig är jag v...

Rehab my axel, please

/
.. Comments
Träning med Morran idag, som sagt. Ett bra pass, även om jag börjar bli lite orolig för axeln som strular mer och mer. Eller orolig är jag väl inte, inte än. Men jag börjar orolig att jag snart kommer behöva oroa mig för axeln.

Apotekaren lärde mig några rehab-övningar som han körde när han hade skadat axeln. Så jag ska börja köra på dem. Och kanske ta det lite lugnt med dipsen. Men - jag är ju ganska korkad också. Så någonstans vet jag ju om att nästa gång jag kör bröst kommer jag att hoppa upp på dips-bocken igen. Och köra hårdare än någonsin. Lyssna inte på kroppens signaler, som jag brukar säga. Kroppen ljuger.

Körde en av Morrans magövningar också. Satan i gatan av det brändes. Tårar i ögonen efter ett set. Sedan blev det två till. Vill man vara fin måste man lida pin, som det brukar heta på fjortisbloggarna.

Yours truly,
- TGG


You may also like

Använder Blogger.