Kan inte klaga på maten i varje fall. När man bara har varannan helg att vara fri som en fågel , då blir det lätt till att man har lite ...

Inte riktigt enligt planerna

/
.. Comments
Kan inte klaga på maten i varje fall.
När man bara har varannan helg att vara fri som en fågel, då blir det lätt till att man har lite för högt ställda förväntningar inför helgen. I varje fall ibland, då man under veckan som förflutit gått och trånat efter att få socialisera sig. Eventuellt med lite berusningsmedel.

Nu blev det inte riktigt så.

Flunsan härjar bland vännerna. Och själv lyckades jag somna i soffan vid halv-fem-tiden och sova till stax efter sex. Lite sent att börja rycka o trådarna då.

Så nu sitter jag här. Med lite (mycket) för mycket att äta. Entrecote. Pommes. Chips. Dipp. Och så whisky med cola förstås. Och en massa filmer. Som jag inte vill se.

Så. Det känns ju lite antiklimax nu.

Men jag ger inte upp. Det kan bli kväll av det här också. I vanliga fall brukar jag ju vilja soloköra minst en kväll per helg. Nu ska jag bara hitta den rätta stämningen. Whisky och Paranormal Activity 3 kanske är den rätta vägen? Eller Mass Effect? Eller boken?


You may also like

Använder Blogger.