Blåsa ljus med support av Farmor & Gammelfarmor. Öppna paket med support av pappas byxor. Skowing off some mad skill in the ru...

Emilia 3 år.

/
.. Comments
Blåsa ljus med support av Farmor & Gammelfarmor.
Öppna paket med support av pappas byxor.
Skowing off some mad skill in the rutchkana.
Nya cykeln får godkänt.

Men det är inte helt rätt att trampa. Och styra. Eller nåt alls.

Idag fyller alltså min lilla skitunge 3 år. Och det är ju bara att erkänna att det är väldig blandade känslor kring det. Å ena sidan är det inte en dag för tidigt. Små barn är verkligen besvärliga att ta hand om. Å andra sidan så är hon ju min lilla skitunge - och därför vill jag att hon ska vara liten för alltid.

Började dagen med frukost på sängen. Glassårta och några presenter.
Sedan blev presentjakt - jag gömde några presenter runt om i lägenheten som hon fick leta efter. Betydligt roligare för mig än för henne (som mest blev irriterad på mig). Men jag tycker ändå att det var en bra idé. Jag hittade ju inget fiskespö, och fick improvisera. En av mina starkare grenar, vill sägas.

Sedan bakade vi tårta ihop. Eller ptja, spacklade tårta tillsammans. Jag hade gjort grovjobbet när hon sov igårkväll, så idag var det bara att vispa grädde och smälla på jordgubbar. Ganska lagom svårt för en nybliven 3-åring.

Och sen kom farmor och gammelfarmor/gammelfarfar. Äta tårta. Mer presenter. Och sen en sväng till parken på nya cykerln.

Och nu sova. Sovit 3 timmar. Sockerkick-och kalas-effekten?


Bara för att slänger jag upp en bild på en pytteliten. Måste ju visa min lilla tjej. Är ju trots allt jefligt stolt över henne.


6 timmar gammal.


You may also like

Använder Blogger.