Jag har varit dålig på att uppdatera här i bloggen de senaste dagarna. Men det beror helt enkelt på att jag inte har så fantastiskt mycket a...

Bzoom

/
.. Comments
Jag har varit dålig på att uppdatera här i bloggen de senaste dagarna. Men det beror helt enkelt på att jag inte har så fantastiskt mycket att säga. Jag lever livet, och livet lever mig. En bra kombination, förvisso, livet och jag tycker om varandra. Men det är inte så fantastiskt spännande att skriva om. "Idag åt jag ost på min smörgås. Som vanligt."

Men jag ska försöka bättra mig! Hitta något att skriva om, liksom!

Idag blir det hur som helst träning med Morran igen. Inne i Vasastan. Funderar på om jag ska försöka mig på att cykla in till gymmet eller inte. Det är inte mer än lite drygt 3 kilometer, så det borde gå fort. Men å andra sidan inbillar jag mig att man blir överkörd och dödad om man försöker cykla i innerstan. Vi får väl se hur jag gör.

In other news så var jag hos Tupps och Carlo igår. Pizza. Paj. Film. Nakendans. Modern talking. Inga konstigheter.


You may also like

Använder Blogger.