Den lilla rackaren fyller år imorgon. Nu mer bara några timmar kvar innan jag ska hämta den lilla rackaren inser jag att jag inte har förber...

Big girl

/
.. Comments
Den lilla rackaren fyller år imorgon.

Nu mer bara några timmar kvar innan jag ska hämta den lilla rackaren inser jag att jag inte har förberett så mycket. Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad jag skulle kunna förbereda heller. Hur tusan gör man när man firar en 3-åring? Jag har liksom inte så mycket erfarenhet av sådant. Hennes ettårsdag firades med tårta - varpå gudfar, tuppen och carlo kom över. Och sen blev alla fulla. Hennes tvåårsdag firades hemma hos hennes mamma, och då var jag inte med. Efteråt käkade vi lite tårta hemma hos farmor iofs, men då behövde inte jag förbereda något.

Så nu sitter jag här med några timmar kvar och försöker komma på vad som bör göras.
- Presenter. Check.
- Ballonger. Finns, behöver blåsas upp.
- Folk att fira med. Farmor + gammelfarmor/farfat kommer på fömiddagen. Åka hem till farfar dagen därpå. Borde kanske tänkt till och bjudit folk med barn? Typ Bulten och Tyler? Eller iaf nån som tycker om att leka med barn? Nästa gång!
- Tårta. Jag googlar recept. Ser ut att kunna bli ett äventyr. Jag kan inte baka annat än smulpaj och negerbollar. Och jag tror inte att en smulpaj med negerbollar och ljus duger som tårta.

Så.. Har jag glömt något?


You may also like

Använder Blogger.