Blue Mountains, Australia. En av de platser jag minns. Jag drömde att jag var i Australien i natt; att jag skulle semestra där i ett hal...

Vad jag drömmer om, del två

/
.. Comments
Blue Mountains, Australia. En av de platser jag minns.
Jag drömde att jag var i Australien i natt; att jag skulle semestra där i ett halvår. Nattens dröm innehöll också en close encounter med en mördarmanet, not nice, men på det stora hela var det ändå en härlig dröm. Den fick mig att länga tillbaks till Australien. Inte för att mina minnen därifrån är så fantastiskt skarpa - det var ju 22 år sedan sist - men vad jag minns är amazing.

att resa någonstans kvalar utan tvekan in på min lista över saker som jag drömmer om. En resa till just Australien skulle väl kanske sitta absolut bäst. Helst en lång resa. Riktigt lång. Men jag är inte kräsen, det finns många destinationer som lockar mig. Behöver ju bara se Morrans jorden runt på 180-dagar-video för att kunna lista typ 200 destinationer jag skulle vilja besöka.

Och jag känner för en gångs skull att en resa skulle sitta fint. De senaste åren har jag haft lite hälsoproblem som skulle kunnat hindra det, but no more. Nu känner jag tvärtom att det börjar bli dags att fånga dagen. Fånga världen. Fånga livet.

Summa sumarum: Dags att börja spara pengar, så att jag komma iväg någonstans någon gång.

PS: Måste hem till mamma och spana igenom våra gamla bilder från Australien. Det finns ju hundratals. Vore roligt att se. Kan scanna in några också, för att dela med mig av nostalgiskt ögongodis här i bloggen.


You may also like

Använder Blogger.