Det senaste året har jag blivit sanslöst förälskad i e-sport i allmänhet, och StarCraft 2 i synnerhet. Framförallt är jag ett fan och en kon...

Vad jag drömmer om, del ett

/
.. Comments

Det senaste året har jag blivit sanslöst förälskad i e-sport i allmänhet, och StarCraft 2 i synnerhet. Framförallt är jag ett fan och en konsument - jag betalar mer än gärna för att se 2-3 olika turneringar per månad, och då jag måste välja får Starre faktiskt gå före t.o.m. fotbollsintresset.

Men jag vill vara mer än en konsument. Jag vill vara en producent. Jag vill vara med och göra e-sport till något stort. Som fotboll eller hockey. En riktig publiksport. Inga små ord, jag vet, men det här handlar ju om drömmar.

Känner hur som helst att Turneringen (med stort T) som jag och ChillarnAB filar på kommer att blir ett stort steg i rätt riktning. Sponsorer, livesändningar, prispott osv. Inga dåliga grejer. Living on the Ladder med Chillarn och Agenten är nog det roliga och mest givande som jag har gjort på länge. Att träffa fansen på BarCraft nu senast, och att se vårt namn nämnas här och där när det snackas e-sport, det är sjukt kul.You may also like

Använder Blogger.