Helags, jämtland, foto av moi. Drömtema här på bloggen, djupa grejer. Det är inte bara långresor söderut jag längtar efter, utan kortres...

Vad jag drömmer om, del 3

/
.. Comments
Helags, jämtland, foto av moi.
Drömtema här på bloggen, djupa grejer.

Det är inte bara långresor söderut jag längtar efter, utan kortresor norröver passar mig lika bra. För myggor, regn och elände till trots så älskar jag de svenska fjällen. Sommartid alltså, när man slipper minusgrader, skidor och meterdjup snö.

Jag tror att jag skrivit om det tidigare här på bloggen, eller om inte det så har jag gjort det på någon av mina tidigare bloggar. Men some things never go out of style, fjällen är en sådan sak.

Vad jag drömmer om är det storslagna. Till synes oändlig ödemark. Dricka vatten ur små bäckar, sova i tält, äta frystorkad mumbo-jumbo som lagas i sprikök, bära hela livet på ryggen. Sådan underbar kontrast till hur jag brukar leva i vanliga fall. Och jag älskar kontraster; jag tror liksom att det är genom att se världen ur så många perspektiv som möjligt man blir smart. Eller vis. Eller full av sig själv. Ja, något blir man i varje fall.


You may also like

Använder Blogger.