Min lilla rackare har inte mått något bra de senaste veckorna. Nej, inte allvarligt, men tillräckligt för att jag ska börja undra vad  som e...

Ta hand om den lilla

/
.. Comments
Min lilla rackare har inte mått något bra de senaste veckorna. Nej, inte allvarligt, men tillräckligt för att jag ska börja undra vad som egentligen är fel. Och när det gäller en nästan-3-åring så är det inte så fantastiskt lätt att faktiskt ta reda på vad som är fel. Varje gång man frågar får man olika och oftast motsägande svar, vilket gör det hela till ett stort pussel.

Men idag tror jag faktiskt att jag lyckades lista ut vad som felas. Eller att jag i varje fall lyckades lösa en liten del av mysteriet. Då känner man sig stolt. Och glad.

Knasigt det här med föräldraskap. Jag är verkligen inte den personen som brukar hålla på såhär. Men så har jag blivit det ändå. Konstigt.

Och så blir man sådär löjligt nostalgisk också. Över sitt barn alltså. Oerhört frustrerande, när man tänker på saken. Men man kan ju inte låta bli att tänka på vilken fantastiskt liten människa det där är. Hur mycket kul vi har gjort tillsammans. Så just nu längtar jag efter sommar, så att vi kan åka och bada. Det gjorde vi jättemycket för två somrar sedan, när hon bara var dryga året gammal. Den sommaren solokörde jag ju nästan henne (jo, redan då!), och satan vad kuliga grejer vi gjorde. Ser fram mot att göra mer sådant bus. Bada. Kasta sten i vattnet. Och sånt där. Promsa runt i skogen. Voff, liksom.


You may also like

Använder Blogger.