Glad? Ledsen? God knows! Fantastiskt vackert väder idag , det har vi firat genom att jobba med den lilla rackarens förstoppning. Jag t...

Soliga söndag

/
.. Comments
Glad? Ledsen? God knows!


Fantastiskt vackert väder idag, det har vi firat genom att jobba med den lilla rackarens förstoppning. Jag tror inte att det behövs några fler detaljer än så för att beskriva den här dagen. Det har kort sagt varit ganska jobbigt. Framförallt för mig som inte är förstoppad, men som måste föregå med gott exempel och äta allt laxerande för att övertyga den lilla om att äta. Ät lite plommon gumman, titta vad gott. Inte? Titta jag äter ett till!

Såhär långt är resultatet att min mage knorrar och mullrar, medan lillrackaren har kunnat överbevisa mig med att hon varken gillar plommon, torkade plommon, torkade aprikoser eller läkerol. Eller jo, pepparkakor har jag fått henne att äta, hittade någon spekulativ källa som påstod att de eventuellt kan ha laxerande effekt. Vi satsar på det, för jag har gett upp.


You may also like

Använder Blogger.