Considering the possibilities Någon av mina grannar håller på att renovera lägenheten, så jag som jobbar hemifrån får njuta av det härli...

Slagbott och Timbaktu

/
.. Comments
Considering the possibilities
Någon av mina grannar håller på att renovera lägenheten, så jag som jobbar hemifrån får njuta av det härliga ljudet av slagborr. Slog på radion för att slippa oljudet, men på P3 sitter programledarna och härmar reklamjinglar och ringsignaler. Vet inte vad som låter värst.

Och så är jag ruskigt kissnödig. Men fick ett mail från chefen. Ringer om fem minuter! Så skrev han. För snart en timma sedan. Och jag fortsätter sitta här och hålla mig, i hopp om att han ska ringa snart. Så att jag får kissa sen. Eventuellt råkar jag slappna av lite när han ringer, och då kommer det att inträffa en olycka. Well. Den som lever får se.


You may also like

Använder Blogger.