När jag skriver djupa texter har de en tendens att även vara mörka . Men idag finns det inget mörker, utan här skiner solen fortfarande - t...

Lycka

/
.. Comments
När jag skriver djupa texter har de en tendens att även vara mörka. Men idag finns det inget mörker, utan här skiner solen fortfarande - trots att det håller på att skymma utanför fönstret.

Jag vet inte varifrån känslorna kommer, eller ens riktigt vilket ord jag ska använda. Här om veckan har jag för mig att jag använde mig av något sådant som mentalt morgonstånd, och det är väl någonstans där jag befinner mig fortfarande. I det mentala morgonståndets förgyllda land. Utan att vara det minsta kissnödig, dessutom.

Den poäng jag försöker göra har förstås inget med mentala könsorgan att göra, även om sådana absolut förtjänar att uppmärksammas. Den poäng jag försöker göra är att jag börjar hitta nya sidor av orden glädje och lycka som jag inte riktigt känt till tidigare. Lycka är, till exempel, att kunna se sig i spegeln och tänka honom vill jag vara. Glädje är att varje dag vakna och se fram emot något. Lycka är att varje kväll ha så roligt att man inte vill gå till sängs. Glädje är att varje natt sova gott, trött efter en dag som känts meningsfull.

Och jag vill att livet ska fortsätta på den vägen.
Jag vill hitta glädjeämnen i livet, små som stora.
Och därför har jag hitta på några små mål som jag ska framöver.
- Varje vecka ska jag göra något som jag ser fram mot.
- Varje månad ska jag göra något som överraskar mig själv.
- Varje år ska jag göra något som jag drömmer om.

Hur har din dag varit?


You may also like

Använder Blogger.