Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart, jag gör så att blommorna blommar, om du skaffar magrutor snart... Jag drömde om...

Idas sommarrutor

/
.. Comments
Du ska inte tro det blir sommar,
ifall inte nån sätter fart,
jag gör så att blommorna blommar,
om du skaffar magrutor snart...
Jag drömde om magrutor i natt. Det har väl blivit något av en besatthet det här att jag ska lyckas klämma fram magrutor till sommaren. Om jag ska vara helt ärlig så förstår jag faktiskt inte varför det ska vara så himla viktigt. Jag tror faktiskt att det blir sommar oavsett mina magrutor - vad än lilla Ida har att säga om den saken.

Men hur som helst drömde om saken i natt. Att jag stod framför spegeln när det började komma "plopp"-ljud från min kropp. Lite som när popcorn poppas. Och fram "ploppade" magmuskel efter magmuskel. Såg inte lite som köttiga kvadratiska legobitar på magen. Helt sanslöst fult. Och jag var så stolt att jag höll på i bitar.

Så nu känner jag lite som såhär. Kanske dags att börja fokusera på något annat - vad som helst - innan jag blir helt sjuk i huvudet.


You may also like

Använder Blogger.