Boom!  Dagens träning avklarad, och helt plötsligt har jag lyckats hyfsa till februari-statistiken något. Mitt mål det här året är ju att tr...

I amaze me

/
.. Comments
Boom! Dagens träning avklarad, och helt plötsligt har jag lyckats hyfsa till februari-statistiken något.

Mitt mål det här året är ju att träna minst 150 gånger, eller i genomsnitt 3 ggr / vecka. Men februari såg länge ut att bli en riktigt dålig månad, på grund av sjuka barn (jag och lilla Didde) och kryssningar. När förra veckan började, 20:e februari, hade jag bara hunnit med tre träningspass. Oerhört uselt. Men nu, nio dagar senare, har lyckats addera ytterligare sju träningspass till den siffran. 10 träningspass under februari. Inte godkänt, men nästan. Och nästan skjuter alla harar i min statistik, för att citera Gunde.

För övrigt: ytterst varm promenad hem från gymmet. Gillar't! Vår!


You may also like

Använder Blogger.