Känner mig fullständigt utmattad  efter den här dagen. Vissa dagar fungerar verkligen pappa-dotter-relationen som den ska. Det är liksom svå...

Det skålar vi för

/
.. Comments
Känner mig fullständigt utmattad efter den här dagen. Vissa dagar fungerar verkligen pappa-dotter-relationen som den ska. Det är liksom svårt att kombinera pappa-attribut som icke tålmodig, kort stubin och fotbollstokig med dotter-attribut som snorig-och-allmänt-gnällig, jag-kan-själv och genuin ondska. Det är liksom då, när man skrikit sig hes över någon redan bortglömd småsak, som man känner att målbilden världens bästa pappa är ganska långt borta.

Gosh, vill inte förvandla det här till en pappablogg. Men gosh, bear with me. Imorgon är en ny dag. Kanske en bättre dag. Då jag känner mig som världens bästa pappa, eller i varje fall en helt OK pappa. Då lovar jag att blogga om något intressantare. Min syn på manlig vänskap eller något sådant där.

Nej, nu blir det film. Och facebook i knät. Och whisky och cola, förstås.

Skål!
(jo, det är det där smutsiga linnet igen. men den lilla vägrar sova om
pappa inte har nattlinne. gosh.)


You may also like

Använder Blogger.