Jag har märkt att alla mina byxor har börjat spricka i grenen. Jag vill tro att det har något med min träning att göra. Stora benmuskler och...

Byxbryderier

/
.. Comments

Jag har märkt att alla mina byxor har börjat spricka i grenen. Jag vill tro att det har något med min träning att göra. Stora benmuskler och sådär, ni vet. Alternativt kan det ha med mina träningsrelaterade matvanor att göra. Att min rumpa börjar bli för stor. Det vill jag inte alls tro. Jag är lite som en tjej i den frågan, jag vill ha en 14-årings petita lilla rumpa. Let's not discuss that further.

Hur som helst. Mycket irriterande. Jag gillar inte att köpa nya jeans.. de är ju liksom identiska med de föregående. Men hela. Och ja, då är det väl lika bra att de gamla förblir hela istället?

En annan teori gällande revorna i byxorna kan förstås härledas till manlig vänskap. Let's not discuss that further, either.
You may also like

Använder Blogger.