Imorgon kommer Emilia hem till mig igen, och det innebär att kommer att vara hon som har första tjing till sin ritplatta. Jag vet helt är...

Vet inte vad jag tycker om den saken

/
.. Comments

Imorgon kommer Emilia hem till mig igen, och det innebär att kommer att vara hon som har första tjing till sin ritplatta. Jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag tycker om det. Ritplattan och jag, vi har blivit goda vänner. Det finns så många möjligheter. Se bara på konstverket ovan. Talar det inte sitt tydliga språk?

För övrigt så regnar det ute. Och jag har inget frukostbröd hemma. Så jag kommer nog att få gå hungrig fram till lunchen. Jo, visst, visst, jag kan ordna gröt, frukt och lite sådant också. Men. Det är ju inte samma sak. Inte ens Kvarg har jag. Och gainomaxen är så förbannat dyr, att den vill jag inte slösa på. Nej, det här blir en beklämmande morgon.


You may also like

Använder Blogger.