Är lite besviken  på min kropp idag. För ungefär en vecka sedan tog min tryptizol slut (en medicin jag fått för att hålla min mage i chack...

Turn me off, please

/
.. Comments
Är lite besviken på min kropp idag. För ungefär en vecka sedan tog min tryptizol slut (en medicin jag fått för att hålla min mage i chack). Jag ringde ganska snabbt och fixade ett nytt recept, men jag bestämde mig också för att vänta med att hämta ut det. I och med att jag börjat träna och dessutom äta nyttigt hoppades jag på att jag skulle må bra utan medicinjäveln. Men såhär dryga veckan kan jag konstatera att det gör jag inte, och det gör mig besviken.

Visst, det är jättebra att det finns en medicin som får mig att må bra. Men samtidigt. Jag är 26 år, ska jag sitta och knapra låga doser av vad som egentligen är en antideppresiv medicin resten av mitt liv? Hur nyttigt kan det vara på en skala? Och bygger man inte upp resistans mot sådan också?

Nej, jag säger som såhär. Dislike. Det här gör mig ledsen.

Tur då att tryptizol är en antideppresiv medicin av den gamla skolan. Soon there will be no ledsen, only avstängd människa.


You may also like

Använder Blogger.