Jag "blev pappa" igår igen, lite tidigare än planerat. Emilias plast syskon har tydligen fått löss, och för att den lilla rackaren...

Tidig pappa

/
.. Comments
Jag "blev pappa" igår igen, lite tidigare än planerat. Emilias plastsyskon har tydligen fått löss, och för att den lilla rackaren ska slippa drabbas av detsamma får hon gömma sig hos mig. Så gårdagkvällen spenderades med en luskam och förstoringsglas här hemma i soffan. Resultatet av negativt, vilket i sig var någonting positivt. Jag kunde varken hitta ägg eller löss. Men vi kommer såklart fortsätta med luskammen hela veckan bara för att vara på den säkra sidan. Skulle det finnas någon elaking där i håret är det bäst att få bort den fort, innan den hinner göra någon skada.

In other news så kan jag meddela att jag sovit ganska dåligt inatt. Kan vara för att min magmedicin tagit slut. En av bieffekterna av medicinen var ju trötthet. Så en bieffekt av att sluta med den kanska är pigghet? God knows. Skulle inte vara mig emot, i så fall.

Nu: Äta -> Jobba -> Dagis -> Lekparken -> Luskammen


You may also like

Använder Blogger.