Ikväll är min sista kväll med the little one för den här gången. Tror jag . Det kan ju låta aningen okalkylerat, men sanningen är den a...

Sleep tight?

/
.. Comments

Ikväll är min sista kväll med the little one för den här gången. Tror jag. Det kan ju låta aningen okalkylerat, men sanningen är den att jag faktiskt inte vet. Förhoppningsvis vet jag innan jag lämnar på dagis imorgon, annars kan det ju bli lite komplicerat.

Anyhow. Imorgon har jag min jobbiga dag. Dagen som jag måste resa mig från mitt feta välskulpterade arsle för att åka in till cafét där jag och chefen brukar träffas. En hel förmiddag med té och bullar. How am I to make it? Jo helt på riktigt brukar jag gå och lägga mig tidigare bara för att orka äta bullar. Fråga Tuppen, han fick känna på det idag. The fierce "i gotta sleep man"-reject by tGG.

So. Jag har inte så värst mycket att skriva här på bloggen idag. Truth is att det inte hänt så mycket idag. Knaprat mina piller två dagar igen, och börjar må bra igen. Good, I suppose.

So...
..

Take cate, lovlies!


You may also like

Använder Blogger.