Kan tänka mig att många av mina läser sitter spänner sig lite nu. Hur gick det egentligen? Fick The Goodies Guy verkligen sova ensam? Nej, a...

Ordningen återställd

/
.. Comments
Kan tänka mig att många av mina läser sitter spänner sig lite nu. Hur gick det egentligen? Fick The Goodies Guy verkligen sova ensam?

Nej, allting löste sig till det bättre, med att den lilla vaknade efter några korta minuter i sin egen säng.
Emilia: Inte sova här.
Jag: Vill du sova i pappas säng istället?
Emilia. Ja. Mamma sova Emilias säng.

Jag vet inte riktigt hur hon resonerar, men jag instämmer. Kasta ut kvinnofolket bara och kom och sparka på pappa. Så vi vill ha det. Eller. Plötsligt är jag inte lika säker längre. Jag hade ju nästan börjat se fram mot att få sova utan att bli sparkad i skrevet.


You may also like

Använder Blogger.