Väldigt dåligt planerat nyår i år. Med ungefär fyra timmar kvar till tolvslaget hade vi - jag och Rice - inga som helst planer för vad vi sk...

Nyår med Rille

/
.. Comments
Väldigt dåligt planerat nyår i år. Med ungefär fyra timmar kvar till tolvslaget hade vi - jag och Rice - inga som helst planer för vad vi skulle hitta på. Vi bestämde då hastigt och lustigt att slänga ihop en stor fest hemma hos mig. Inga konstigheter att försöka dra ihop en fest med fyra timmar kvar till tolvslaget.

Men min och Rice dragningskraft är ju icke att förringa. Vid 23-tiden satt vi fyra tappra själar i en taxi på väg ut till Vikingshill i Saltsjö-Boo. Främmande kvarter för oss alla, och för att träffa en man som vi aldrig träffat förr (utom när han gled förbi på en vattenskoter i somras).

Tess + Mina taxivänner
Jag var också med..!
"Värdparet" Rille och Tess
Ta en bra bild med Rille? Eller slicka honom i örat?
Sådan där Thailands-ballong, fint!
Rice, morgonen efter, i Rilles dotters säng.

Sammanfattningsvis ett händelserikt nyår. Men just nu är jag väldigt glad att det är ett helt år kvar till nästa nyår. För just nu känner jag med för lugn. T.ex. det där med att jobba låter ganska lockande. Lugn och ro, liksom :-)


You may also like

Använder Blogger.