Min mellan-gamsen-template. Tycker att den blev riktigt sweet. Det var ju en hel del snack om det där, att de få tjejer som signas till s...

Nörden är lös

/
.. Comments
Min mellan-gamsen-template. Tycker att den blev riktigt sweet.
Det var ju en hel del snack om det där, att de få tjejer som signas till större lag inte gör det på grund av att de spelar bra, utan på grund av hög sex appeal. Jag tror att det är rent skitsnack. Men jag spelar ju sällan bra, så mitt trumfkort får ändå bli sex appeal?
Horribel dag på jobbet idag. Inte som så att jag hade mycket att göra, eller att det var konfliktfyllt. Tvärtom ganska lugnt och trevligt. Men horribelt likafullt. Det beroende på att jag somnade någon gång runt 03 inatt, och följde upp det med att bli genomförkyld under dagen. Var således väldigt svårt att inte snora/sova bort arbetsdagen.

Taggade till och fixade hamburgare när jag kom hem. Och följde upp med lite Starre-streaming. Började uselt, vände och tog några vinster mot slutet. Tror dagens result blev 4-4, fullt godkänt alltså. Lite pinsamt att det jag skulle visa "hur man gör" resulterade i tre raka förluster.

Nu: Kvart + bok + sängen = sant.


You may also like

Använder Blogger.