D e senaste 1½ åren har jag vant mig vid att sova tillsammans med min lilla tokjöns (alias Emilia). Det har inneburit att jag varannan vec...

Lonely

/
.. Comments

De senaste 1½ åren har jag vant mig vid att sova tillsammans med min lilla tokjöns (alias Emilia). Det har inneburit att jag varannan vecka har fått finna mig i att bli sparkad och slagen på, samt eventuellt bli nedspydd. Men det har också innburit en mysig närhet. Det har ju faktiskt hänt att jag blivit väckt av en liten krabat som klättrat upp för att ligga och sova på mig. Obekvämt, men alldeles sanslöst mysigt.

Därför känner jag mig lite sviken idag, efter följande diskussion vid läggdags:
Emilia: Tända muminlampan? (som hänger över Emilias säng, som aldrig används)
Jag: Vi kan tända muminlampan när du börjar sova i din egen säng. Nu sover du ju med pappa.
Emilia: Egen säng? Emilia sova egen säng!
Jag: Men är det inte mysigt att sova med pappa?
Emilia (eftertänksamt): ..Nej. ..sova egen säng.

Så nu ligger Emilia i sin egen säng och sover sött. Och jag ligger här och hoppas att hon kanske vaknar lite rätt och ensam framåt småtimmarna, så att jag kan få en av de där omtalade kramarna. För annars. Ptja, det är ju ganska sparsamt mellan kramarna, så att säga.You may also like

Använder Blogger.