Här är vi igen. Det gick bra idag. Fram till 12-tiden någon gång, då blev jag bakfull igen . Eventuellt kan det också vara så att jag ha...

Läsa i en påse?

/
.. Comments
Här är vi igen.
Det gick bra idag. Fram till 12-tiden någon gång, då blev jag bakfull igen. Eventuellt kan det också vara så att jag har blivit sjuk. Men det har jag inte tid med, så jag kallar det för en bakfylla. Så tänker jag göra även om den sitter kvar imorgon. Vem vet, kanske så bakfyllor funkar 2012? Kanske står något om det i någon random Aztek-kallender? "Januari: Bakfyllan sitter i ovanligt länge.. November: Jorden går under". Känns troligt?

Har för övrigt insett ett problem när jag planerade kvällen.
Jag älskar att läsa.
Jag tycker att det är skönt att bada.
Min läsplatta säger förmodligen kaboom om den landar i badet.
Vet inte riktigt hur jag ska lösa saken. Läsplatta i plastpåse, tror någon på den? Bättre förslag?You may also like

Använder Blogger.