Gick och lade mig vid 22-tiden igår. Vill minnas att jag fortfarande inte somnat vid 03, då jag kikade lite på klockan. Vad är det om? Kan e...

Inte som planerat

/
.. Comments
Gick och lade mig vid 22-tiden igår. Vill minnas att jag fortfarande inte somnat vid 03, då jag kikade lite på klockan. Vad är det om? Kan en stackars man med ond hals inte få sova gott?

Och det här med att drömma om StarCraft hela tiden, vad är det om? Jag vill inte kalla det för mardrömmar. Men kind of stressful ändå. Vakna till med adrenalinrush för att kroppen ställer in sig för att tävla. Ingen vidare hit.

Så här sitter jag och mår dåligt, och önskar att jag mådde aningen sämre, så att jag kunde sjukanmäla mig med gott samvete. Nu mår jag ju bara sådär dåligt att jag måste tvinga mig ut. Och det är ju the worst kind of dåligt.


You may also like

Använder Blogger.