Nackdelen med ett dygnetruntöppet gym  är att det inte finns personal där hela tiden - och då gäller det att man ska kunna ta sig in själv g...

Högerhanden

/
.. Comments
Nackdelen med ett dygnetruntöppet gym är att det inte finns personal där hela tiden - och då gäller det att man ska kunna ta sig in själv genom en spännande kombination av kort och fingeravtryck. Fungerar det inte, då ligger man risigt till - något jag har fått erfara ett par gånger nu under hösten och vintern. Det där med fingeravtryck fungarar nämligen ganska illa ihop med sönderfrusna/torra händer. I fredags var min enda räddning att en gammal klasskompis från gymnasiet råkade komma till gymmet samtidigt, så att han kunde sneaka in mig.

Idag hade jag inte ens sådan tur - fick vända i dörren efter 20 försök med fingeravtrycks-maskinen. Inte glad just då. För att muntra upp mig själv gick jag till Ica för att köpa något att tröstäta. Blev inte gladare när jag i kassan insåg att plånboken låg hemma.

Men, skam den som ger sig. Tog mig tillbaks till gymmet på eftermiddagen. Scannade in ett nytt finger till fingeravtrycks-maskinen. Högerhanden den här gången. Min vackra, välpolerade hand. Så nu håller vi tummarna för att det funkar framöver.

(ska vi gissa att jag glömmer bort att jag scannat in ett nytt finger, och imorgon fantatiskt kommer försöka komma in med fel finger?)


You may also like

Använder Blogger.