Jag vet inte om någon av er följer Fredrik Backmans blogg, men idag kunde jag till min stora sorg (och senare lycka) läsa att hans osthyvel ...

Fredrik Backmans osthyvel

/
.. Comments
Jag vet inte om någon av er följer Fredrik Backmans blogg, men idag kunde jag till min stora sorg (och senare lycka) läsa att hans osthyvel gått sönder.

Först blev jag förstås lite ledsen för Fredriks skull. Ni läsare vet ju säkert redan hur den där relationen mellan Man och Ost ser ut. Utan osthyvel blir den relationen förändrad, och att använda en annan osthyvel, det är ju ungefär lika illa som att behöva byta kalsonger. Och ni läsare vet ju säkert redan hur den där relationen Man och Smutsiga kalsonger ser ut.

Sedan gick jag ut till köket, och plockade fram min osthyvel. Granskade den. Och sedan blev jag skadeglad. En precis likadan osthyvel, det är vad jag har.

Sedan plockade jag fram min Västerbottenost, och tog den här bilden:

Och nu tänker jag skicka en länk till den där bilden till Backman. Just out of spite.
Men jag är inte omedgörlig. För 800 kronor är den din, Backman.


You may also like

Använder Blogger.