Jo jag har sedan jag blev stor nog att uttrycka mig med ord narrats med  svenkproducerade filmer- och serier. Det kan till och med ha varit ...

Ett erkännande

/
.. Comments
Jo jag har sedan jag blev stor nog att uttrycka mig med ord narrats med svenkproducerade filmer- och serier. Det kan till och med ha varit så illa att jag talat illa om dessa inhemska produktioner. Kanske har jag till och med haft förutfattade meningar som att de suger snaskeplaskare. (Jo, att det här rimmar illa med mitt jobb som har väldigt nära anknytning till svensk filmindustri förstår jag själv. Men det är väl inte fel att vara lite ... [vad tusan är ordet?]).

Anyhow. Appropå det här har jag ett erkännande.
Gustavsson tre trappor. Jag älskar skiten. Jo, nog för att jag har följt en del svenska serier förr; Hjälp, Solsidan och Playa del Sol har alla gått varma hos mig. Men ändå.

Så. Nu var det sagt. Känns som att en tyngd lyfts från mitt hjärta.


You may also like

Använder Blogger.