Snygg och sensuell efter gymmet. Orkar inte ta bättre bild! Passerade förbi konditionsmaskinerna på väg ut från gymmet idag, och fick då...

En underbar tönt

/
.. Comments
Snygg och sensuell efter gymmet. Orkar inte ta bättre bild!
Passerade förbi konditionsmaskinerna på väg ut från gymmet idag, och fick då syn på en gammal farbror skön kille i min pappas ålder. Han stod på en crosstrainer och sprang/skidade/crossade i någonstans runt ljusets hastighet. På lägsta motstånd, förstås. Och han såg så sjukt nöjd ut, nästan som att han skulle börja skratta mitt i sitt springande/skidande/crossande. Min första tanke var - fan vilken tönt, men efter bara något ögonblick så ändrade jag uppfattning. Vilken underbar tönt. Där stod han något till åren och verkligen njöt av att han klarade av att springa som en dåre på lägsta motstånd. Jag tycker att det är något fint i det, att njuta av alla sina prestationer. Små som stora. Det vill jag också kunna göra.

Och jo, den här historien påminner lite om Pontus historia om Diddes granne. Kanske var det den historien som fick mig att börja tänka. Så att jag idag fick se en underbar tönt istället för en tönt. I så fall tror jag att det är i ett steg i rätt riktning. För att själv kunna bli en underbar tönt.

Nu: Gainomax, duscha, mat, jobba, dagis, leka, mat, leka, lägga lillrackarn, kvarg, bok, sova.


You may also like

Använder Blogger.